joi, 23 aprilie 2015

Conferinta de presa concert Franco Midiri - Suceava

Cantautorul italian Franco Midiri va susţine, la Suceava, un concert în cadrul în care îşi va prezenta cel mai recent album. Alãturi de el vor urca pe scenã tineri talentaţi din Suceava din care unul va fi selectat pentru finala naţionalã a unui concurs de talente. Evenimentul are şi caracter umanitar, 20% din încasãri vor fi donate pentru înfiinţarea, la Suceava, a unui centru socio-medical în cadrul campaniei ”Dăm viață unui vis!”.
Galeria foto completa este postata la adresa:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.703768433066093.1073741904.393843544058585&type=1

Concertul va fi pe data de 24 aprilie, ora 18:30, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava și va include un concurs de voci inedite. Preţul unui bilet este 35 de lei. Biletele se pot cumpăra de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, etajul I.
După ultima înregistrare muzicală făcută în strânsă colaborare cu maestrul Gheorghe Zamfir (Albumul „La mia bambina”), cantautorul italian Franco Midiri a revenit luna trecută cu o nouă iniţiativă în România, "Festivalul Tour 2015", care oferă în cadrul concertelor şi un concurs de noi talente muzicale ale României. Acum cinci ani, Franco Midiri a mai cântat pentru copiii cu dizabilităţi din Suceava. Artistul a donat în anul 2010 Asociaţiei „Blijdorp” România 15% din încasările obţinute din vânzarea biletelor.

Reportaj IntermediaTv Suceava:
  

Campania ”Dăm viață unui vis!” are ca obiectiv principal proiectul de înființare a Centrului Regional Socio-medical ”Laurenția Ulici” Suceava

De ce un astfel de centru în Suceava?
Pentru că cel mai apropiat centru medico-social de recuperare pentru copii cu handicap neuro-psiho-motor este la Alba Iulia: http://www.mariabeatrice.ro/
Și pentru că numai în județul Suceava, aproape 50% din copiii cu dizabilități sunt diagnosticați cu handicap neuro-psiho-motor, respectiv cca 1300 de copii din care mai mult de jumătate sunt în mediul rural.
Copiii din județul Suceava dar și din celelalte județe ale Moldovei, se deplasează periodic la Alba Iulia, Arad sau Cluj pentru a beneficia de servicii de recuperare la cele mai înalte standarde.
Ce ne împiedică să avem un astfel de centru regional la Suceava? Doar indiferența sau convingerea că este treaba statului român sau al Europei sau al Planetei de a rezolva problema copiilor sau persoanelor cu dizabilități. Întrebați-i despre acest lucru pe părinții ai căror copii s-au nascut cu handicap sau au dobândit un handicap pe parcursul vieții.
Este responsabilitatea noastră, a tuturor, de a face ceva pentru semenii noștri. Orice gest, oricât de mic contează!
Suceava poate fi un alt exemplu că se poate, așa cum s-a întâmplat la Alba Iulia.
Acest centru poate prinde viață cu ajutorul fiecăruia dintre noi, cu ajutorul întregii comunități!

Mai multe detalii despre această campanie la adresa: https://www.facebook.com/campaniadamviataunuivis

Update 25 Aprilie - galerie foto concert:

Galeria foto completa este postata la adresa:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.705609756215294.1073741905.393843544058585&type=1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu