marți, 7 octombrie 2014

Concursul EuropAffiche Suceava - tineri cu dizabilitati

Marele premiu al concursului EuropAffiche a fost câștigat de echipa Asociației Blijdorp România din Suceava și constă în efectuarea a unei excursii gratuite de trei zile la Bruxelles, cu vizită la Parlamentul Europei, unde vor prezenta posterul câştigător.
Excursia la Bruxelles și vizita la Parlamentul European vor fi posibile grație implicării în acest proiect a europarlamentar român Cristian Bușoi, care a asigurat și anul trecut deplasarea la Bruxelles a echipei căștigătoare de la CRRN Mitocu Dragomirnei din cadrul DGASPC Suceava.
Fundația Jerome Lejeune din Franța a susținut financiar organizarea concursului la Suceava, iar Ambasada Franței în România a cofinanțat proiectul.
Concursul din acest an a avut ca temă ,,Europa şi Castelele ei! Istorie, Legende, Arhitectură” şi a fost o provocare adresată tinerilor cu dizabilităţi intelectuale de a se implica într-o activitate de creaţie, pentru a le pune în valoare potenţialul artistic şi capacitatea de exprimare prin descoperirea ţărilor Europei şi frumuseţilor acestora.
Mai jos aveti cateva fotografii de la acest eveniment.

Alexandru Cozaciuc

Pentru galeria foto completa vizitati adresa: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.600039946772276.1073741880.393843544058585&type=1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu